IN ONTWIKKELING

Mathildastraat 39-45 Oosterhout

Aan de Mathildastraat 39-45 in het centrum van Oosterhout wordt een kantoor met achtergelegen eigen parkeerplaats herontwikkeld tot 12 hoogwaardige woonappartementen. Het kantoor was jarenlang in gebruik door – Geerts Financiële Dienstverleners. Met de herontwikkeling van het gebouw naar appartementen met stadstuinen, balkons en daktuinen krijgt het pand zijn oorspronkelijke woonfunctie weer terug. En dat op steenworp afstand van de markt. Kortom unieke stadswoningen voor een brede doelgroep in het centrum van Oosterhout.

Walsteeg Lochem

Transformatie naar 5 appartementen.

Veenendaal - ’t Goeie Spoor

De plannen voor ’t Goeie Spoor krijgen steeds meer vorm. De bestemming is in zicht en als alle seinen straks op groen staan, kunnen we in 2023 al starten met de bouw van de woningen die grenzen aan het station Veenendaal-Centrum. Maar voor het zo ver is kijken we graag even terug… én vooruit. Met omwonenden, de gemeente, de ontwikkelaar en andere belangstellenden. Want het ontwikkelen van ’t Goeie Spoor doen we samen.

Meer informatie: www.hetgoeiespoor.nl

Dreumel

Het plangebied is gelegen aan de westzijde van de kern Dreumel. Het bestaande bedrijvencluster sluit door middel van de Industrieweg aan op de Wilhelminastraat. De Industrieweg is een doodlopende structuur die haaks aansluit op de oude lintstructuur aan de Wilhelminastraat. 

Het plangebied is onderdeel van de rand van het dorp. De huidige rand aan de westzijde heeft een rafelige structuur. De westzijde van Dreumel bestaat uit een afwisseling van bebouwingsclusters, gelegen tussen de oude lintstructuur en de Waaldijk, en groene inprikkers. Zo vormt de zuidelijk gelegen woonwijk ‘De Bouwing’ en het bestaande bedrijvencluster beide een bebouwingscluster. Rondom deze bebouwingsclusters zijn groene inprikkers aanwezig die rijken tot aan de oude lintstructuur. In onderstaande afbeelding is dit principe weergegeven. 

Het woningbouwprogramma is indicatief en nog aan verandering onderhevig, mede afhankelijk van de effectieve vraag. Het aantal woningen van 65 wordt vastgelegd in dit bestemmingsplan. Afspraken over het realiseren van de woningen en de woningklassen worden vastgelegd in een overeenkomst tussen de gemeente en de initiatiefnemers. 

Lauwendael

Ontwikkeling van 68 nieuwbouw woningen.

Op een locatie direct ten zuiden van de Zandstraat, in de bebouwde kom van Beneden- Leeuwen hebben Hebo Investments en Van den Bosch Vastgoed, samen met de gemeente West Maas en Waal, het initiatief genomen om de (deels leegstaande en verpauperde) bedrijfsgebouwen met bijbehorende gronden en een voormalig voetbalveld te herontwikkelen. 

Zutphen

Kantoor op de begane grond met op de 1e, 2 en 3e verdieping de Realisatie van drie grote appartementen. 

De Landheren - Huissen

De plannen voor deze locatie zijn namelijk bijzonder. Het huidige kassencomplex maakt binnenkort plaats voor een klein landgoed met acht grootse, vrijstaand-geschakelde landhuizen. Deze zijn zeer royaal, hebben tal van indelingsmogelijkheden en liggen heerlijk vrij op imposante kavels. En dat alles met de stad dichtbij maar toch te midden van verschillende boomgaarden met volop rust, ruimte en privacy.

De acht landhuizen in de Landheren zijn wat betreft woonoppervlak en inhoud gelijk aan elkaar. De woningen zijn met ruim 160 m² royale gezinshuizen, die optioneel ook levensloopbestendig gemaakt kunnen worden door te kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ideaal!