Over ons

JACQUES DE WIT

Nog iedere dag geniet ik ervan als ik het voor elkaar krijg dat mensen een nieuwe werk-, woon- of leefplek tot hun beschikking krijgen.

Als klein jongetje tekende ik al huisjes en poppetjes in mijn schoolschriften. Ik wist ook al waar ik wilde wonen als ik later groot was. Het selecteren van een fijne plek en het creëren van een fijn thuis zit er bij mij vanaf kleins af aan al in. Het is daarom niet verrassend dat ik nog steeds iedere dag met veel plezier werk in de vastgoedbranche.

jdewit@roqvastgoed.nl
LinkedIn Jacques De Wit

RUBEN VAN RHEE

Opgegroeid in gezin met 4 kinderen was het al snel duidelijk dat ik zelf richting wilde geven aan mijn leven.
Tikkeltje eigenwijs wist ik al heel vroeg dat ik iets met stenen wilde gaan doen als ik groot was. We zijn nu redelijk wat jaren en m2 stenen verder.

Het eigenwijze is omgezet naar het graag samenwerken met partijen die hetzelfde DNA hebben. Je moet die richting door ervaring vinden in je leven en ontdekken wat bij je past. Alleen dan kun je vanuit kracht gaan werken.

De lange termijn relatie en een visie zorgt voor een solide samenwerking. Elke keer weer een verbeter slag maken, efficiënter werken, nieuwe concepten omarmen… ruimte vinden om jezelf en elkaar te spiegelen om naar een hoger niveau te klimmen. Iets toevoegen voor de lange termijn waar je trots op kan zijn is wat mij elke dag nieuwe energie geeft. 

rvanrhee@roqvastgoed.nl
LinkedIn Ruben van Rhee