GEREALISEERD

vernieuwend

Door de jaren heen hebben we door heel Nederland projecten gerealiseerd. Zowel nieuwbouw van woningen als ook transformatie. Naast het beleggen in wonen hebben we ook enkele kantoorlocaties toegevoegd aan onze portefeuille. Voor de beeldvorming delen we graag wat kengetallen…

2.096 Woningen en 19.250 m2 kantoren, supermarkten en winkels, ontwikkeld, verkocht of belegd.

Hieronder een greep uit onze projecten… Wilt u meer zien? Kom dan langs voor een kopje koffie.

HERVELD,
TUYN VAN LIMES

57 woningen en 2 kavels. In de Overbetuwe is de laatste fase van het masterplan de Woerden tot uitvoering gekomen met 57 projectwoningen en 2 kavels. Rij-, levensloop-, twee onder een kap -woningen, kortom een levensloop bestendige aanvulling in een hele landelijke setting.

ARNHEM,
BOULEVARD HEUVELINK

Avenu 1895 behelste 123 moderne nieuwbouwappartementen en maisonnettes in de vrije huursector zijn per direct beschikbaar. Deze zijn verdeeld over vier woonblokken – met ondergrondse parkeergarage – achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts. Samen met de oudbouw vormt dit nieuwe complex een fraai geheel, met als centraal middelpunt een aantrekkelijke binnentuin. De appartementen zijn hoogwaardig van opzet, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig vlak. 

ARNHEM,
PACHTERWAARD

12 Stadswoningen in De Waarden, Schuytgraaf, Arnhem. Op de hoek van de Tolgaardenwaard en Pachterwaard werden 12 stadswoningen gerealiseerd met bruinrode bakstenen en kunststof kozijnen, die ver achter het metselwerk liggen. De woningen kenmerken zich door het grote woonprogramma met maar liefst 4 slaapkamers met elk bijna 15 m2 vloeroppervlak. 

ELST,
VOLGER EN WIJNKERS

Realisatie voltooid van 15 goed verzorgde herenwoningen in de parkwijk Vinkenhof. Een bijzonder ruim opgezette, groene villawijk met alle faciliteiten onder handbereik.

Hilversum,
Koningsstraat

Samen met Architect Berry Dillen op een zeer stedelijke uitdagende vervuilde locatie, tegen het centrum van Hilversum zijn elf huurwoningen ontwikkeld en gebouwd, met eigen parkeerplaatsen op de binnenplaats. Inmiddels is het complex in bezit bij een familie die het gehele complex duurzaam exploiteert.

maarn,
raadhuislaan

In het centrum van Maarn, hebben vijf vrijstaande woningen plaats gemaakt voor een nieuw kloppend hart.

Een supermarkt, met een uniek doorrijd “bevoorradingsmagazijn” en 3 appartementen onder eigentijdse historiserende architectuur hebben voor een up swing in Maarn gezorgd.

Het gehele complex is aan een eindbelegger in met name supermarkten verkocht.

Nijmegen,
houthof

Op een verscholen plekje in het centrum van Nijmegen, maar met direct uitzicht op de markante St. Stevenstoren, zijn 16 vrije sector appartementen, een parkeer kelder en een winkel ontwikkeld en gebouwd. Altijd spannend als de bouwplaats zeer beperkt is. Inmiddels staat het complex al een aantal jaren in volle glorie, op een historische stukje ondergrond in Nijmegen. De romeinse restanten hebben plaats gemaakt voor de moderne, zeer complete appartementen.

Oosterbeek,
Graaf van Rechterenweg

In een lommerrijke omgeving, zijn letterlijk tussen de bomen woningen en een appartement complex gebouwd. 8 Zeer royale villa’s omarmen het bestaande monument, welke in haar volle glorie is hersteld en in gebruik is genomen als kantoor. Terwijl aan de rand van het gebied 32 appartementen zijn ontwikkeld en gebouwd, welke door haar doordachte architectuur volledig worden opgenomen in haar omgeving. Niet verwonderlijk dat al deze woningen nog steeds op veel animo kunnen rekenen, als er weer 1 beschikbaar komt.

Groesbeek

Transformatie naar 2 appartementen.

maarn,
raadhuislaan

In het centrum van Maarn, hebben vijf vrijstaande woningen plaats gemaakt voor een nieuw kloppend hart.

Een supermarkt, met een uniek doorrijd “bevoorradingsmagazijn” en 3 appartementen onder eigentijdse historiserende architectuur hebben voor een up swing in Maarn gezorgd.

Het gehele complex is aan een eindbelegger in met name supermarkten verkocht.